Semmi különös. Csak a medvehagyma és a frissen kifőtt tészta ízére vágytam, minden csavar nélkül. A sűrű, krémes házitejszín tökéletesen kiemelte és mégis lágyította a vadon nőtt medvehagyma natúr, erdei ízét. Gyorsabb, mint egy vajaskenyeret megkenni. Na jó, azért ez túlzás, legalább két perccel tovább tart.
Hozzávalók két személyre
- 180 g friss tagliatelle
- 250 g medvehagyma
- 2 dl tejszín
- Bors, olívaolaj, szerecsendió,
- Snidling a tetejére
Elkészítés
Felteszek vizzet forrni, és néhány perc alatt megfőzöm a tésztát. A vékony csíkokra vágott medvehagymát pár másodperc alatt olívaolajon megfuttatom, felöntöm tejszínnel, borsozom és egy kevés szerecsendiót reszelek rá. Összekeverem a tésztával, a tetejét megszórom apróra vágott snidlinggel és parmezánnal.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése